Hardlopen voor beginners

Foto: Ede.nieuws.nl

Heeft u zich ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen u leuk? Vindt u het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is onze beginnerscursus misschien iets voor u.

Samen met “medebeginners” gaat u zes weken lang op zaterdagochtend (9.30 uur) en/of maandagavond (19.00 uur) hardlopen. U komt op mooie plekjes bij u in de omgeving en u traint onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan. Eerste training start op maandag 8 januari 2018.

Deze eerste training begint met een informatie- en kennismaking gedeelte waardoor de eerste training gaat plaatsvinden vanuit de Runnersworld winkel. De volgende trainingen starten bij Atletiekvereniging Climax.

De kosten zijn 25 euro voor de zes weken. Bij inschrijving ontvangt u een kortingsbon van 20 euro in te wisselen bij aankoop van hardloopschoenen bij Runnersworld Ede.

Indien u interesse heeft; vraag in de winkel even naar meer informatie.  Inschrijven via de Runnersworld winkel of [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden