Sinterklaas Toernooi bij “Sportschool Venendaal”

Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag 25 november was het Sinterklaastoernooi (tevens de Clubkampioenschappen) bij “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen.

De karateka’s begonnen om 12.00 uur aan het toernooi. Er was een licht en zwaar gewicht klasse. Onderleiding van Muhammed  Erbudak – Bas Smith en nog een paar enthousiaste helpers werden de wedstrijden tot een goed einde gebracht.

Na afloop ontvingen alle karateka’s pepernoten – een chocolade letter en een medaille!  Het Sinterklaastoernooi is voor de karateka’s  tevens het Clubkampioenschap van “Sportschool Venendaal”, waarbij deelgenomen wordt door karateka’s uit Ede/Steinwijk, Ede/Rietkampen en Bennekom.

De volgende karateka’s mogen zich Clubkampioen noemen:

Lichtgewicht; 1e Joshua Seynaeve, 2e Jasmijn Hartland, 3e Xanthe Rudelsheim.   Zwaargewicht; 1e Ilkay Ipek, 2e Louise van Dijk, 3e Dewan Magee.

Bijna iedere dag is er karate-training. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom bij de Karate-trainingen van “Sportschool Venendaal”; van 3 t/m 70 jaar. Voor meer informatie 0318 595007 of mailen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden