Karate & judo vanentoernooi bij Sportschool Venendaal. Rozet voor Jonas van Polen

Rozet voor Jonas van Polen.
Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag was het gezellig druk bij het Judo en Karate Vanentoernooi van “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. In de zwemschool werd afgezwommen voor diploma A en B.

Het 1e Karate en Judo Vanentoernooi werd ditmaal iets vroeger in oktober gehouden. Dit ivm met de komende toernooien en het Sinterklaastoernooi.

Er werd door de enthousiaste karateka’s en judoka’s deelgenomen aan dit toernooi voor de eigen sporters/sters van de sportschool. De beide budo-disciplines streden naast elkaar. Mede dankzij de hulp van een aantal enthousiaste sporters/sters en ouders verliepen de wedstrijden vlotjes.

Bij de karateka’s werden veel punten behaald door Xanthe Rudelsheim (45pnt), Tristan Kuypers (39pnt), Nick van Bergen (33pnt), Makayla van Hoeflaken (31pnt), Louise van Dijk (30pnt) en Joshua Seynaeve (30pnt). Tristan Kuypers heeft nu een totaal van 482 punten.

Aangemoedigd door een de meegekomen enthousiaste ouders en familie-leden. Verdeeld over de diverse poules (groepen) konden de  judoka’s en karateka’s  4 tot 6 wedstrijden maken.

Bij het vanentoernooi kunnen de budoka’s van de Sportschool “kennismaken” met en zich bekwamen in het maken van wedstrijden. Tevens krijgen ze punten voor de wedstrijden; bij iedere 100 punten ontvangen de deelnemers (m/v) een (gekleurd) VAAN.

Bij de judoka’s werden veel punten behaald door; Joachim Prinsen 42 punten, Amber van de Pol 42, Kris Jansen 42, Jesse van Alphen 42, Luuk Pelgrum 42, Robin Kroodsma 42, Jasper van’t Veer 45 en Jonas van Polen 55punten.

 

Jonas van Polen kwam daar mee op een totaal 787punten en hij mocht het ‘rozet’ in ontvangst nemen van judo-meester Cent Scherpenisse.

De wedstrijden verliepen prima. Mede dankzij de hulp van enthousiaste ouders – judoka’s – en de leraren van karate en judo van “Sportschool Venendaal” .

Judoka’s die een vaan in ontvangst mochten nemen zijn. Geel Vaan/ 100 punten: Daan Last en Mandy Strookman. Oranje vaan voor Jasper van ’t Veer. En 2 blauwe vanen; Dirk Duijzer en Fabienne Reijnen.

Kom ook meedoen met Judo & Karate…na de Herfstvakantie is iedereen welkom bij Krav maga, Aikido, Kickboksen, Jiu jitsu, Zelfverdediging, Fighting jitsu, Karate en Judo.

In de week van 6 t/m 11 november is het de ‘Meedoe week’ – ouders (familie-leden) mogen allemaal meedoen met de les/training.

Zaterdag 25 november is het Sinterklaastoernooi voor de  Karateka’s en de Judoka’s. Voor meer informatie over lessen in Ede – Bennekom of Lunteren kunt u bellen met 0318 595007 of via [email protected]

 

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden