Start to Run; beginnerscursus hardlopen gaat binnenkort weer van start!

Foto: Ede.nieuws.nl

Heeft u zich ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen u leuk? Vindt u het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is Start to Run misschien iets voor u.

Samen met “medebeginners” gaat u zeven weken lang op zaterdagochtend (9.30 uur) en/of dinsdagavond (19.00 uur) hardlopen. U komt op mooie plekjes bij u in de omgeving en u traint onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan. Eerste training start op zaterdag 23 september. Voorafgaande aan de eerste training is er voor de deelnemers nog een informatie- en kennismakingsavond. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 19 september. U ontvangt hiervoor een uitnodiging na inschrijving.

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Wij verzorgen dit voor u tweemaal per week zonder extra kosten. U kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar u kunt ook beide dagen meelopen.

Indien u interesse heeft, vraag in de winkel even naar meer informatie of bel ons: 0318-610348

Inschrijven en overige informatie https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden