Reünie v.v. Edesche Boys i.v.m. 90-jarig bestaan

Site Edesche Boys
Foto: Ede.nieuws.nl

Op 1 oktober 1927 is het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging Edesche Boys werd opgericht. De vereniging wil dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zo zijn er in het weekend van 29 september t/m 1 oktober tal van jubileumactiviteiten. Zo is er ook op zondag 1 oktober 2017 een v.v. Edesche Boys reünie.

Graag nodigt de reünie commissie alle leden en oud-leden, – trainers en bestuursleden uit om onder het genot van een hapje en een drankje samen terug te blikken in de roemrijke geschiedenis van onze mooie rood-zwarte club. Dit geeft ons ongetwijfeld de nodige inspiratie om samen op weg te gaan naar het 100-jarige bestaan.

De reünie vindt plaats in de kantine van de Edesche Boys vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom. Vanaf 14:00 is er de mogelijkheid om weer eens een balletje te trappen met en tegen oud teamgenoten op een klein veld (7 tegen 7), heeft u interesse stuur dan even een berichtje naar [email protected]

We stellen het ook op prijs dat u deze uitnodiging deelt met personen van wie u weet dat ze ook belangstelling hebben in de reünie en/of met een team willen meedoen.

Namens de reüniecommissie,

v.v. Edesche Boys

Schrijf je mee?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden