Vanaf 17 augustus organiseert Pallas ’67 een nieuwe instaptraining hardlopen

Pallas Facebook
Foto: Ede.nieuws.nl

Onder leiding van twee ervaren en deskundige trainers kan je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou. Hardlopen is gezond en ontspannend.

Je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt! Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde wijze te motiveren om aan sport te doen. De ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is.

Onze instaptrainingen worden door de voorgaande cursisten als prettig en doeltreffend ervaren. Donderdagavond 17 augustus start er bij Pallas ’67 op de atletiekbaan op de Bongerd een nieuwe instapgroep. Op deze en de volgende 11 donderdagavonden start deze groep op de atletiekbaan op de Bongerd om 20.00 uur.

In 12 trainingen werk je toe naar de 5 km-loop van de Bergrace by night. Het inschrijfgeld is 60 euro, waarvoor je de begeleiding krijgt van de twee enthousiaste en gekwalificeerde trainers (het inschrijfgeld van de Bergrace is niet inbegrepen) en de mogelijkheid om op de mooie blauwe atletiekbaan rustig op te bouwen. De training start altijd vanaf de baan.
http://www.pallas67.nl/index.php/mc.Trainingen/sc.Instapgroep

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden