DC Valley betrekt kantoor op ICT Campus

Foto: Ede.nieuws.nl

DCVALLEY ontwikkelt een state-of-the-art datacenter op de grens van Ede en Veenendaal. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de bouw in volle gang.

Op de foto van Links naar rechts:

lnr: Bas van Hardeveld (Jaq. van Hardeveld), Robbert van Hal (CMC bedrijfsmakelaars), Mignon van Holten (VONK360), Vincent Wammes (DCVALLEY), Klaasjan van der Maas (Unica Fastcom), Gerard Heuvelman (Stichts Beheer van 1952) en Deniz Arslan (DCVALLEY)

Het wordt het grootste en meest duurzame datacenter in de regio. Ondertussen hebben Deniz Arslan (Commercieel Manager) en Vincent Wammes (Managing Director) hun plek gevonden in het hart van de Vallei: VONK360, waar ICT-ondernemers, startups en studenten elkaar ontmoeten.

DCVALLEY is een initiatief van en voor de regio. Het zijn dan ook lokale ondernemers die de tijdelijke kantoorruimte mogelijk maken. De inrichting komt voor rekening van Jac. Van Hardeveld en CMC bedrijfsmakelaars bemiddelde. Deniz: “We zijn blij met de lokale samenwerkingen en zetten deze koers voort in de toekomst.” Gerard Heuvelman, één van de initiatiefnemers, laat ook weten blij te zijn met de gekozen locatie.

Kennis delen

“Ontmoeten en inspireren staan centraal op deze werkplek”, zegt Deniz bij de opening. “We willen substantieel bijdragen aan deze regio. Niet alleen door een hypermodern en duurzaam datacenter te faciliteren, maar ook door kennis te delen en andere ondernemers mee te nemen in onze toekomstvisie rondom IT.” DCVALLEY betrok het kantoor op maandag 17 juli.

ICT campus bruist

Mignon van Holten, beheerder van de locatie VONK360: “Het bruist hier op de ICT Campus. De kennis en ervaring van DCVALLEY is een verrijking in ons netwerk.” VONK360 is de thuisbasis van ICT-netwerk ICT Valley. Er zijn maandelijks evenementen en masterclasses, studenten werken samen met het bedrijfsleven en er zijn flexplekken voor startups.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden