Peppelkidsweek in Zwembad de Peppel

Foto:

Sportservice Ede houdt, in samenwerking met Zwembad de Peppel, in de zomervakantie weer een leuke sport- en spelweek in het zwembad. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 juli wordt er dagelijks van 10.00 tot 13.00 uur een speciaal sport- en spelaanbod aangeboden.

Daarna is er aansluitend de mogelijkheid om vrij te zwemmen. Het aanbod in deze week is speciaal gericht op jeugd van 6 t/m 12 jaar.

De week begint met balsporten op maandag 24 juli, waaronder ook bijvoorbeeld waterpolo. Dinsdag zullen we een snorkelclinic aanbieden en kan in de loopballen of looprol op het water gelopen worden. Woensdag 26 juli is er een spellenochtend. Donderdag 21 juli staat in het teken van een zeskamp met diverse spelonderdelen (zoals ringen “duiken”, buikschuiven, botenrace, touwtrekken, kruiwagenrace en een glijbanenrace). De week wordt op vrijdag 28 juli spectaculair afgeloten met een waterfeest.

Na afloop van het programma hebben de deelnemers de mogelijkheid om aansluitend deel te nemen aan het recreatiezwemmen. Wie mee wil doen heeft de keuze om een of meerdere dagen (of misschien wel alle dagen!) deel te nemen aan het speciale programma. Deelname bedraagt € 5,00 per dag. Wanneer je, je opgeeft voor de gehele week betaal je slechts € 22,50. De bedragen zijn inclusief het sportaanbod, toegang tot het zwembad voor het recreatiezwemmen en wat te drinken en lekkers tijdens de ochtendpauze. Het bedrag mag betaald worden op de dag(en) zelf bij de receptie van zwembad de Peppel.

Wie verzekerd wil zijn van deelname kan zich het beste vooraf opgeven via www.zwembadede.nl/peppelkidsweek, er is namelijk plaats voor maximaal dertig deelnemers aan de activiteiten per dag. Ook kun je je op de dag zelf – als er nog plaats is – aanmelden . Voor deelname is het hebben van minimaal zwemdiploma A verplicht.

Meer informatie is verkrijgbaar via Joyce Nap van Zwembad de Peppel, via 0318 47 97 35 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees je mee? Van Frans van Daal

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden