Op 7 augustus 2017 Jeugdorkest Nederland in Akoesticum Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Ze kunnen inmiddels als een jaarlijks terugkerende traditie beschouwd worden: de goedbezochte openbare repetities en Muziekzomercafés.

Waar u tijdens de concerten wordt getrakteerd op een volledig ingestudeerd geheel, zult u tijdens de repetities horen hoe de ruwe diamant klinkt. U de ziet dirigent en orkest schaven aan de stukken, delen herhalen en af en toe een foutje maken. Maar nog belangrijker: u ziet de ontstaanswijze van een concert vol passie.

Voorafgaand aan de openbare repetitie kunt u om 19:30 uur aanschuiven voor het Muziekzomercafé om er alvast even lekker in te komen, en meer te weten te komen over de samenwerking tussen het JON en het NJO. Onder het genot van een drankje kunt u onderuitzakken en luisteren naar de gesprekken tussen Ewout van Dingstee (artistiek manager van het NJO) en diverse Muziekzomergasten. Een beter voorproefje van de Muziekzomer is er niet!

Op 7 augustus kunt u vanaf 20:00 uur meeluisteren bij de repetitie, waarbij de orkestleden van het JeugdOrkest Nederland (14-20 jaar) het Eerste Pianoconcert van Tsjaikovski instuderen.

De openbare repetities en de Muziekzomercafés zijn gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
Let op! In het café van Akoesticum kunt u niet contant betalen, dus vergeet uw pinpas niet.

Foto: Sarah Wijzenbeek

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden