Terras Top 100 2017 nr. 17: De Waldhoorn, Otterlo

Foto: Ede.nieuws.nl

Het is vaker gezegd, maar we blijven het herhalen: het zijn de details die de doorslag geven. En dat is ook het geval als we aankomen bij het terras van De Waldhoorn in Otterlo.

Uiteraard ziet het geheel er verzorgt en goed uit. Maar ook treffen we een goede parkeerplaats aan naast het terras, mooi weggewerkt, zodat je niet op de auto’s kijkt. De grote parasols zijn goed op elkaar aangesloten, waardoor niemand ongewenst in de zon hoeft te zitten. Aangezien we hier in een omgeving zitten waar fietsen populair is: bonuspunten voor de fietsreparatiekist.

Nr.17 De Waldhoorn Otterlo

Dan even aandacht voor de medewerker van dienst. Net als haar collega’s ziet ze er fris, verzorgd en opgeruimd uit. Maar ze doet daarnaast alles ‘precies goed’. Oog voor alle gasten aan tafel en op een positieve manier aanwezig. Ze maakt een grapje hier, plaatst een opmerking daar, zonder dat het vervelend wordt of ze te lang bij een tafel blijft plakken. Als we aangeven dat we een salade willen, adviseert ze de lichte, frisse caesarsalade, om er vervolgens brood bij te verkopen. Topper!

Dorpstraat 2 Otterlo
De-waldhoorn.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden