Korte fotoworkshop met IVN-natuurfotografen

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 20 mei a.s. organiseert de werkgroep natuurfotografie van de IVN-afdeling Ede een korte fotografie-workshop in de vorm van een excursie op de Zanding bij Otterlo.

Op deze excursie wordt iedereen uitgenodigd die ooit al eens natuurfotograaf wilde worden, maar niet wist of dat met zijn/haar camera wel kon. Tijdens deze excursie krijgt u de gelegenheid met uw eigen camera te ontdekken wat wel en niet mogelijk is, hoe u de onderwerpen het beste in beeld kunt brengen en hoe u dus de beste opnames kunt maken.

Een paar ervaren leden van de werkgroep willen u graag op weg helpen als u net start met natuurfotografie en u verder op weg helpen als u al enige ervaring hebt. Breng uw (eigen) camera dus mee! Dit is een uitgelezen gelegenheid om met andere ogen te leren kijken naar de natuur door het oog van de camera.

Start is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van Carnegie Cottage in Otterlo. Gps-coördinaten N 52 5 53.8, E 5 46 43.5 De deelname is gratis en van tevoren aanmelden is niet nodig.

De gidsen zijn o.a. Dick Klein Geltink en Fred van Wijk

Informatie: tel 0318 632673 of 0318-651436

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden