Grote opbrengst Kika artiestenavond C.V. de Zoemba’s

youtu.be/VqGYUSGdrj4

Lang was er uitgekeken naar de derde Kika artiestenavond georganiseerd door carnavalsvereniging De Zoemba’s bij Dick’s Inn aan de Laan der Verenigde Naties te Ede.

Verrassing van de avond was het optreden van de in Den Haag woonachtige Rein Mercha (artiestennaam van Reinard Dewus) die ook Rein de Parel genoemd wordt genoemd. Een artiest die veel gedraaid wordt op Radio.NL

Zaterdagavond, in een uitverkochte zaal, traden zeven artiesten op die belangeloos voor het goede doel (Kika) wilden optreden.

Er waren voor de Kika artiestenavond 200 kaarten beschikbaar en in een mum van tijd, mede door een artikel in deze krant, was de zaal volledig uitverkocht.

TOP, “Het doel is bereikt”, zegt Rijk Fluit, organisator van de Kika artiestenavond namens C.V. de Zoemba’s.

,,We hebben tweeënhalf jaar geleden besloten om deze avond te gaan organiseren in samenwerking met Richard Stap, eigenaar Dick’s Inn. Wij wilden wat voor Kika te betekenen en onszelf meer bekendheid te geven en dat is met deze derde keer volledig gelukt”, vervolgt Rijk Fluit.

Presentator Richard Stap opende de Kika artiestenavond. Hij wist het publiek op een fantastische wijze te vermaken. De eerste zanger die optrad was Matthias uit Apeldoorn. Hij zette de toon, waarna Yara Beeks, 12 jaar, met een fantastische stem het stokje overnam. ,,Haar eerste liedje maakte veel emoties los bij het publiek. Van deze zangeres zullen we nog veel gaan horen.

Toen was het de beurt aan Angelo, de enige zanger die al voor de derde keer kwam optreden en weer een mooi repertoire ten gehore bracht. Door een afzegging was de jonge Justen de Wildt (13), bereid om deze plaats in te vullen. Ook hij wist hij door zijn stem en muziek menig vrouwenhart te veroveren”, glunderde Fluit.

TOP ARTIEST Daarna was het de beurt aan Jurgen Koops die de zaal op z’n kop zette. Vorig jaar was Peter Beense de A-artiest.

“Om in de trend te blijven kwam nu Ramon Beense, broer van Peter, optreden. Gezien alle reacties een geslaagde keuze. Maar ook dit jaar hadden we een bekende A-artiest weten te strikken. Rein Mercha sloot de avond met een geweldig optreden. Een schitterend slot van een mooie avond. Tevens had hij alle tijd voor zijn fans en aanwezigen zowel voor, tijdens als na zijn optreden”, vulde Fluit aan.

CHEQUE Tijdens het optreden van Rein Mercha werd het muzikale festival even onderbroken. En daar was alle reden voor.

“Hij (Rein Mercha, EJ) wilde graag met ons een bedrag aan de Kika vrijwilligster Sylvia overhandigen. In totaal mocht Kika liefst € 2760,00 euro in ontvangst nemen. Om dit mogelijk te maken zijn wij onze sponsoren heel dankbaar. Het met ons samenwerkende Top-way artiestenbureau heeft toegezegd volgend jaar een A- artiest gaat sponsoren. Dat maakt de uitdaging om twee top artiesten te presenteren nog mooier. Het evenement is zonder enige wanklank verlopen. Mede doordat alle bezoekers zich aan de regels hielden”, eindigden Richard Stap en Rijk Fluit zeer tevreden.

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden