BIJ DE ZWEMSCHOOL VAN “SPORTSCHOOL VENENDAAL” GESLAAGD VOOR ZWEMDIPLOMA A en B

Foto: Sportschool Venendaal

EDE – Het was gezellig druk bij “sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen.

In de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  Bij “Sportschool Venendaal” werd het een enorme gezellige drukte – met name bij het Diploma A zwemmen. Rond het zwembad en voor de ramen in de zitruimte.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Sommige kinderen gaan (jammer genoeg) het hele jaar niet naar een zwembad en dan moet het zomers toch gewoon weer veilig zijn. Dus ……. ouders; ga regelmatig lekker zwemmen met de kinderen!

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn; Febe Brand, Eva van de Vendel, Saar Poot, Levi van Houwelingen, Yara Jansen, Amy Knoops, Vince Mondria, Vera Meekes, Adam Boughlala, Djezmee ten Bohmer en Daniel Zwaans.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn;

Livy van Rossum, Ilia Druzhkov, Olivier van Elten, Ewout van der Sar, Sophie Reinders, Thiago Davelaar en Colin Bekkers.

Bij de zwemschool van Sportschool Venendaal kunnen geen nieuwe kinderen meer terecht. De deuren van alle vestigingen sluiten per 1 juni 2024.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen