2024 sportief van start met SAM Sportweek Winter

Foto: SAM

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen 2024 sportief beginnen. In de laatste week van de kerstvakantie houdt Sportservice De Vallei de SAM Sportweek Winter. Op het programma het Ouder & Kind Beweegfeest, twee aantrekkelijke sportdagen in Bennekom en Ede en het SAM Sportfestijn voor kinderen van het speciaal onderwijs.

SAM Ouder & Kind Beweegfeest

De activiteit is speciaal voor ouders met kinderen van 2 t/m 6 jaar en wordt op woensdag 3 januari in de ochtend in zowel Bennekom als Ede gehouden. Ouders en kinderen kunnen samen meedoen aan verschillende sporten. Denk aan turnen en dans, of tikkertje en een uitdagend parcours. In Bennekom verzorgen DOS Bennekom en Dance Studio het programma. In Ede tekenen DOK Ede en de vakdocenten van Sportservice De Vallei daarvoor.

SAM Sportweek Winter

DOS Bennekom, Dance Studio Bennekom, Korfbalvereniging DVO en de voetbalvereniging Bennekom geven op woensdag 3 januari turnen, dans, korfbal en voetbal. Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in de DVO-hal aan de Achterstraat in Bennekom. Tussen het sporten door wordt er gezorgd voor een gezonde snack. De activiteit is van 13.30 tot 16.00 uur.

Een dag later, donderdag 4 januari, is SAM Sportweek Winter in Sporthal de Peppel in Ede. Ook daar staan verschillende sporten op het programma voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Bijvoorbeeld turnen, maar ook het gevarieerde multisporten. Lekker in je Vel! verzorgt beweegactiviteiten waarbij groente en fruit centraal staan. SAM Sportweek Winter is van 12.00 tot 15.30 uur en ook hier is tussendoor een gezonde snack.

SAM Sportfestijn

Voor kinderen van het speciaal onderwijs in de gemeente Ede staat op donderdag 4 januari in sporthal De Peppel het SAM Sportfestijn op het programma met korfbal of dans. Een uurtje heerlijk bewegen en heel veel plezier.

Van 9.15 tot 10.15 uur is het voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Van 10.30 tot 11.30 uur is dat voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Ouders of verzorgers wordt gevraagd aanwezig te zijn. Het sporten is in kleine groepjes zodat er veel begeleiding en aandacht is voor ieder kind. Na afloop ontvangen de kinderen een lekkere en gezonde snack.

Informatie en aanmelden:

Alle activiteiten zijn gratis maar aanmelden vooraf is wel noodzakelijk. Kijk daarvoor en ook voor meer informatie op www.sportservice-ede.nl/sam-sportweek-winter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen