Xander de Buisonjé gastartiest Heideweek Veteranenavond

Weer een Veteranenavond om niet meer te vergeten

EDE – Op vrijdagavond 25 augustus 2023, was Xander de Buisonjé gastartiest op de Heideweek Veteranenavond.
De avond begon met een toespraak van burgemeester René Verhulst van Ede, hij verwelkomde de veteranen en in het bijzonder Marco Kroon, en anderen zoals betrokken mensen en sponsoren. Hij sprak erover hoe belangrijk het herdenken was. En gaf in het bijzonder aan de herdenkingen in september in Ede, zoals de Airborne. Een oorlog is dichterbij dan ooit.

Burgemeester René Verhulst over Xander de Buisonjé: “Ook deze artiest paste mooi in de line-up van de Airborne Veteranenavond. Eerst Alain Clark, vorig jaar Shirma Rouse en nu Xander de Buisonjé. Opnieuw kwalitatief sterk, en blij mee!”

Op de Airborne Veteranenavond trad het Orkest Koninklijke Luchtmacht samen met gastartiest Xander de Buisonjé op. De avond was speciaal, indringend en swingend. Het was een avond die een ode aan de veteranen bracht. Juist deze aandacht bleef ontzettend belangrijk voor veteranen. Herdenken, dat moesten wij blijven doen, en het verhaal van oorlog en veteranen aan onze kinderen vertellen. Met de hoop dat het vrede bleef bij ons. De avond was druk bezocht, door veteranen en belangstellenden. Ondanks de regen bleef het druk op het Kuiperplein.
Weer een veteranenavond om nooit meer te vergeten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen