Fotoverslag van Bernard Mallo- Mini-Heidehooghedenverkiezing

Foto: Bernard Mallo

EDE – Op zaterdag 19 augustus vond de jaarlijkse Mini-Heidehooghedenverkiezing plaats in Ede. Het evenement, georganiseerd door Stichting Heideweek, bood kinderen de kans om een dag lang prins of prinses te zijn en zich als echte royals te laten verwennen. KLIK OP EEN LINK VOOR DE FOTO’S 

Kinderen van 4 tot 10 jaar konden zich opgeven voor de Mini-Heidehooghedenverkiezing en maakten kans om gekozen te worden als Mini-Heidehoogheid. De winnaars kregen een prachtige prinsessenjurk of prinsenpak, compleet met kroon en alle benodigde accessoires. Gedurende de dag werden ze volledig in de watten gelegd en mochten ze deelnemen aan verschillende activiteiten en evenementen tijdens de Heideweek.

https://myalbum.com/album/qTDJnp5zJVemmz/?invite=09d30393-9beb-4857-b429-08999fee3780&fbclid=IwAR1EZtfb0-1duLVWc63z8sb3nTKGcEIMaeoQBKJf9w3ZzISNowaUgHLNX7s

Een van de hoogtepunten van de dag was de Mini-Heidehooghedenoptocht, waarin de mini-prinsen en -prinsessen zich in een stoet van praalwagens door Ede lieten rijden. Onder luid applaus van het publiek konden ze genieten van hun speciale moment als Heidehoogheid.

Naast de optocht waren er ook tal van andere activiteiten voor de Mini-Heidehoogheden, zoals een bezoek aan de kermis, een fotoshoot en een ontmoeting met de heidehoogheden. Ook kregen de kinderen de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de Heideweek en te zien wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van zo’n grootschalig evenement.

Bernard Mallo, professioneel fotograaf, legde deze bijzondere dag vast op beeld. Zijn foto’s waren te bewonderen op de website van de Heideweek, Ede. Nieuws.nl en op sociale media.

De Mini-Heidehooghedenverkiezing beloofde een dag vol plezier, magie en verwennerij te worden voor alle deelnemende kinderen. Inschrijven kon via de website van de Heideweek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen