Ondanks vuurwerkverbod toch redelijk veel vuurwerk afgestoken

Foto: Ede.nieuws.nl

EDE- De jaarwisseling 2020-21 loopt anders dan andere jaren, de coronabeperking en het vuurwerkverbod leggen een stempel.

In de dorpen maar ook in Ede zijn op diverse plaatsen brandjes geweest en was er ondanks het verbod op vuurwerk, toch vuurwerk afgestoken.

Geen applaus voor de zorg, maar door diverse mensen die vuurwerk afstaken een dikke middenvinger voor de zorg. Het Ziekenhuis Gelderse Vallei schreeuwt inmiddels om medische hulp van Defensie. Het ziekenhuis kan de werkdruk niet meer aan en is bang dat ze de benodigde zorg niet meer kunnen leveren. Op de sociale media meldden veel mensen geƫrgerd dat er ondanks het vuurwerkverbod toch veel zwaar vuurwerk werd afgestoken. Jammer dat er nog steeds mensen zijn die de ernst van de corona situatie nog niet inzien.

Op een dodelijk ongeval na, op het spoor in Ede en een woningbrand in Harskamp en hier een aantal kleine brandjes lijkt het verder redelijk rustig te zijn geweest in de Gemeente Ede. De hulpdiensten spreken over een rustige jaarwisseling.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden