Geen geld meer voor eerste elftal DTS Ede

Foto: Fotostudio Albert.nl

EDE – DTS Ede zet de vergoedingen voor dit seizoen voor het eerste elftal stop. De club kan niet aan de afgesproken verplichtingen voldoen.

Dit schrijft De Gelderlander vandaag op hun online-site. Het budget voor de A-selectie is bij DTS opgebouwd uit kantineopbrengsten. Nu het clubhuis dit jaar grotendeels dicht is gebleven, is het geld op en heeft de Edese club besloten dit seizoen geen vaste vergoedingen en premies meer uit te betalen. Een onkostenvergoeding is vanaf maart wellicht wel weer mogelijk. De toekomst voor het eerste elftal ziet er dan ook niet rooskleurig uit. De geldkraan voor de hoofdmacht wordt, met de huidige financiële ontwikkelingen, grotendeels dichtgedraaid.

DTS-voorzitter Jeroen Been bevestigt de financiële problemen. De coronacrisis zal ongetwijfeld sportieve gevolgen krijgen”, reageert Been. “Er is vanuit de KNVB wel geld toegezegd vanuit het grote bekertoernooi, het gaat om een bedrag van € 16.000 euro. DTS is een grote vereniging, waarin op meerdere fronten wordt geïnvesteerd. En sponsoring is in deze tijden door de corona tijd ook geen verwachting, veel bedrijven hebben het moeilijk.”

Bron De Gelderlander https://www.gelderlander.nl/voetbal-de-vallei/geldkraan-gaat-dicht-bij-dts-ede-club-zet-vergoedingen-voor-dit-seizoen-stop~a0035959/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden