Te gekke prijzen te winnen bij online bingoshow in Ede.

Foto: Media Vallei

Ede- Op 19 december gaat De grote Edesche bingo-show plaatsvinden via een livestream.

Zes studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen volgen naast hun dagelijkse opleiding een extra opleiding Evenementenmanagement (minor). De opdracht vanuit de opleiding was ‘organiseer een evenement’.

“Nou daar stonden we dan’’ zegt Marieke Brokken, één van de zes studenten. “We spraken met elkaar af om online een brainstormsessie te houden. Daaruit kwamen verschillende verrassende ideeën. Maar helaas gooide ook bij ons corona roet in het eten.’’

De studenten bedachten onder andere een concept waarbij er vanuit de auto diverse soorten eten kon worden besteld, om deze vervolgens op een groot grasveld, onder het genot van een film, in de auto te nuttigen. Maar onder de huidige regelgeving werden zij genoodzaakt een ander idee te bedenken.

“Op een gegeven moment waren wij bij een oud werkgever van mij, Henk van Keulen, food ondernemer in Ede’’, vertelt Boaz. “Wij zaten met de handen in het haar. Wat we wisten is dat we ondernemers willen ondersteunen in deze zware corona tijd, maar hoe? Henk gooide zelf het roer helemaal om toen corona zich aandiende, hij is een meester in het bedenken van oplossingen. We dachten; ‘als iemand ons kan helpen is hij het’. En gelukkig deed hij dat. Samen met hem bedachten we De Edesche Bingo show ’’, zegt Lagerweij.

Wat dat precies inhoudt? De groep bedacht een evenement voor en door Edenaren. De online bingo show zal te zien zijn als livestream evenement waarbij naast de bingo een avondvullend programma aan entertainment gepresenteerd wordt. Vooraf kunnen deelnemers bingokaarten kopen waarmee verrassende prijzen te winnen zijn. Deze prijzen zullen bekend worden gemaakt via de facebookpagina; De Edesche Bingo show. Nu alvast een sneakpeak van de prijzen? Wat dacht u van Een hotelovernachting, waardebonnen van de lokale horeca of een prijs beschikbaar gesteld door Axi Keukens Ede?

“En dat voor maar 7,50 per bingokaart, waarmee je al twee rondes mee kan spelen’’, zegt Boaz. ,,De kaarten zijn te bestellen via de link op de facebookpagina. Zin in iets lekkers tijdens de bingo? Ook hier is over nagedacht, Henk van Keulen stelt een borrelbox samen om de avond compleet te maken.

“Niet alleen de lokale ondernemers worden gesteund’’, zegt Marieke. “Vanwege het 75e jubileum jaar van Polar Bears worden er gedurende het seizoen allerlei activiteiten georganiseerd. De Edesche Bingo Show wil hier een bijdrage aan leveren, de opbrengst van de bingo kaartverkoop zal worden gedoneerd aan de Edesche sportclub”.

Hou de Facebookpagina van De Edesche Bingo show in de gaten voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden