Gratis taxatiedagen in Museum Veenendaal

Foto: Museum Veenendaal

Op 13 en 14 oktober zijn er gratis taxatiedagen voor munten, bankbiljetten, goud, zilver, kunst en curiosa in Museum Veenendaal.

Dat album met oude munten op zolder, heeft dat nog waarde? Ergens ligt nog dat oude bronzen beeld van opa. Waar zijn die mooie oude sieraden van ma eigenlijk gebleven? Dat Chinese vaasje op de kast, is dat tegenwoordig nog wat waard? Zijn die zilveren miniatuurtjes en die oude kandelaar nog in trek bij verzamelaars?

U bent niet de enige met vragen over kunst, gouden en zilveren voorwerpen, munten, Aziatisch aardewerk of curiosa in het algemeen. Vaak geërfd, gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, organiseert Heritage Auctions Europe in samenwerking met Museum Veenendaal twee gratis taxatiedagen. Wie deze dagen zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in Museum Veenendaal, Kees Stipplein 76 in Veenendaal.

Uiteraard worden daarbij de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Taxaties geheel gratis, entree museum 5 euro, deze entree komt geheel ten goede aan het museum.

Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk! Voor meer inlichtingen tel. 030-6063944.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden