CRY ME A RIVER BAND | JOE COCKER, THE LIFE OF A MAN IN CULTURA

Foto: cultura

Op zaterdag 26 september om 21.30 uur in Cultura Ede.

Joe Cocker is een legende. Hij schokte de muziekwereld vijftig jaar geleden met zijn bloedstollende versie van The Beatles song With A Little Help From My Friends op het historische festival Woodstock. De koning van de cover stierf op 22 december 2014.

Op zaterdag 26 september om 21.30 uur in Cultura Ede. Een avond met naast de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker (met hits als Have A Little Faith In Me, You Can Leave Your Hat On) ook anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven ervan afhing.  Beleef het mee, samen met de overweldigende Cry Me A River band.

Belangrijke informatie over je plek in de zaal:
In verband met de geldende corona maatregelen, kun je momenteel alleen via onze website kaarten bestellen. De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Je hebt als bezoeker dan geen vaste stoel of plek die je kunt reserveren. Bij binnenkomst vertellen we je welke stoelen voor jou zijn gereserveerd. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering. Kom met maximaal twee personen of met je huishouden.

De plaatsen op het balkon worden opgesteld zodra de zaal beneden vol is.

https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/cry-me-a-river-band–joe-cocker-the-life-of-a-man–2130-uur-.aspx

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden