Infosessie: investeren in Zonnecentrale Meikade – al vanaf € 120 of met lening gemeente Ede

Foto: Gemeente Ede

Op woensdag 29 juli a.s. organiseert coöperatie ValleiEnergie een online informatiebijeenkomst over deze mogelijkheden. Geïnteresseerden worden tijdens deze bijeenkomst geïnformeerd over het zelf opwekken van 100% lokale en groene zonne-energie via Zonnecentrale Meikade.

Deze Zonnecentrale levert straks jaarlijks voor ongeveer 650 huishoudens stroom. Als deelnemer lever je zo een mooie bijdrage aan de energietransitie én profiteer je van een leuk jaarlijks rendement van 4 á 5%.

De investering kan ook betaald worden uit de Toekomstbestendig Wonen Lening van gemeente Ede. Dan is het uiteindelijk rendement uiteraard wat lager, maar nog steeds hoger dan op de spaarrekening.

Wanneer: woensdag 29 juli a.s. Waar: online bijeenkomst via ZOOM Aanvang: 19.30 Aanmelden via www.valleienergie.nl/meikade

ValleiEnergie ValleiEnergie is een coöperatie die zich inzet om lokaal groene stroom op te wekken voor lokaal gebruik. Zo wil ValleiEnergie het gebruik van fossiele brandstoffen terugdringen. Bij ValleiEnergie kun je de 100% lokale energie afnemen. Maar ook producent van energie worden door mee te investeren in lokale opwekprojecten.

Kijk op de website www.valleienergie.nl. Om te zien welke projecten bij jou in de buurt zijn en waar jouw energie vandaan komt.

Meer weten over Zonnecentrale Meikade?

Kijk op www.valleienergie.nl/meikade. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe lokale projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Advertorials

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden