Nooit meer verdwalen in Ziekenhuis Gelderse Vallei door navigatie via de MijnZGV-app

Foto: ZGV

Het kan soms best lastig zijn: de weg vinden in het 65.000m2 grote Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Verdwalen is ervan af nu niet meer bij. Bezoekers en patiënten vinden voortaan altijd de weg door middel van een navigatietool binnen de MijnZGV-app, het patiëntenportaal van het ziekenhuis.

Navigatie aan de hand van foto’s
Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede heeft een navigatietool binnen hun MijnZGV-app. Patiënten en bezoekers kunnen hiermee door het hele ziekenhuis navigeren. De MijnZGV-app toont foto’s die de route laten zien naar de juiste afdeling of polikliniek.

Navigatie gekoppeld aan afspraak
Wanneer u een afspraak heeft in Ziekenhuis Gelderse Vallei vindt u deze terug in de MijnZGV-app. Bij de afspraak staat een locatie die u kunt aanklikken. Als u deze locatie aanklikt ziet u uw route naar de precieze locatie van uw afspraak. Zo vindt u heel gemakkelijk de weg in het ziekenhuis.

Dit is de MijnZGV-app
De MijnZGV-app is een beveiligde, online omgeving waarin patiënten hun ziekenhuisafspraken kunnen bekijken, hun gegevens kunnen inzien en vanaf nu dus ook een navigatietool vinden. Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw medisch dossier in te kijken via de app. Dit kan al wel op de desktopversie van MijnZGV. Deze vindt u via www.geldersevallei.nl/mijnzgv

Inloggen met DigiD
Inloggen in de MijnZGV-app kan alleen met uw DigiD-gegevens met een extra SMS-controle of via de DigiD-app. Op deze manier is veilig gebruik van de MijnZGV-app gegarandeerd. Zorg ervoor dat uw DigiD-gegevens op orde zijn. Heeft u nog geen DigiD-inloggegevens? Vraag deze dan aan op de website van DigiD. Het duurt aan aantal werkdagen voordat de aanvraag is verwerkt. Kijk voor meer informatie op www.geldersevallei.nl/mijnzgv.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden