Open Huis bij het Toon Hermans Huis

Foto: Toon Hermanshuis

Het Toon Hermans Huis Ede houdt een Open Huis om ieder die geraakt wordt door kanker kennis te laten maken met hun activiteiten. Dit Open Huis vindt plaats op zaterdag 7 maart aanstaande van 12.00 uur tot 16.00 uur aan de Hoflaan 2 in De Open Hof.

Bij de deur wordt u hartelijk ontvangen door één van de gastvrouwen of –heren. U kunt een rondleiding krijgen door het inloophuis en er is van alles te zien. Stands met informatie over de activiteiten zoals Bakkie Troost, de Klimopgroep en Toon Tuin, de samenwerking met het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei, het buddyproject, haarwerken, de Breiboezem en ook de ProstaatKankerStichting is deze middag aanwezig om u te informeren.

Ook kunt u zich bij de deur inschrijven voor een gratis voetreflex– en lichaamsmassage en schoonheidsbehandeling. Zingen voor je Leven, het koor van het Toon Hermans Huis, geeft gedurende deze dag twee optredens. Altijd al willen leren tekenen of schilderen? Loop dan eens binnen bij de creatieve ruimte, ga in gesprek met de cursisten van Lijn en Kleur en bekijk hun mooie werken.

De Edese kunstenaar Salman Ezzammoury exposeert deze maand nog in De Open Hof, dus ook zijn prachtige werken zijn te bekijken. Genoeg redenen om zaterdag 7 maart nu direct in uw agenda vrij te houden!

 

Van harte welkom!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden