Edese Calabro van de Burgt finaliste Miss Beauty of Gelderland

De 18-jarige Calabro van de Burgt is door de selectie heen gekomen van de finale Miss Beauty of Gelderland. Zij mag mee doen in de finale op 28 maart Miss Beauty of Gelderland 2020.

Miss Beauty of Gelderland is de voorronde van Miss Beauty of de Netherlands, momenteel de grootste missverkiezing van Nederland.

Miss Beauty of Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw, die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van beauty, fashion, social media en sport. Ze gaat voor de beste versie van haarzelf en het aanwakkeren van een ‘sparkle’ bij andere meiden!

Calabro komt uit Lunteren en woont sinds een aantal weken in Ede. Zij studeert  bij het Dulon College Ede aan de opleiding handhaving en veiligheid als security guard!

Calabro wil met haar status van finaliste Miss Beauty of Gelderland Ede promoten. Maar heeft ook zeker een aantal ander zaken waarvoor zij zich wil inzetten. Zoals goede doelen als de Linda Foundation en vrouwen rechten.https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/calabro-van-de-burgt

Wilt u meer van haar weten, dat kan op Ede.nieuws.nl. Wilt u haar ook steunen zodat wij in Ede een Miss Beauty Gelderland gaan krijgen. SMS dan naar 3010 poll Gelderland Calabro.

De komende weken zult u haar nog een aantal keren ontmoeten op Ede.nieuws.nl

Steunt u Calabro ook?

Calabro van de Burgt finaliste Miss Beauty of Gelderland

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden