112

Boom valt om na waterleidingbreuk in Lunteren

LUNTEREN - Woensdagmiddag 19 februari rond 16.15 uur is een breuk ontstaan in de waterleiding aan de Edeseweg in Lunteren. Tijdens de herstelwerkzaamheden viel een grote boom om. Mogelijk is door de storm beweging gekomen in het wortelstelsel van de grote boom, waarna de wortels de leiding hebben geraakt met een breuk in de waterleiding tot gevolg. De grond rondom de boom verzakte, waarna de boom omviel. De werkzaamheden aan de leiding lagen door de omgevallen boom even stil. Een boomverzorger heeft de boom in stukken gezaagd, waarna de herstelwerkzaamheden vervolgd konden worden. Door het incident was een rijbaan afgesloten. Onder het wegdek is een holle ruimte ontstaan. Hoeveel huishoudens zonder water zitten, is niet bekend. De werkzaamheden zullen tot laat in de avond duren.
Foto: ASMedia

LUNTEREN – Woensdagmiddag 19 februari rond 6.15 uur is een breuk ontstaan in de waterleiding aan de Edeseweg in Lunteren.

De herstelwerkzaamheden zorgde er voor dat de naastgelegen boom los is komen staan en door zijn gewicht is omgevallen. De werkzaamheden aan de kapotte leiding lagen daardoor even stil. eerst moest de boom worden verwijderd. Bij het omvallen van de boom zijn geen gewonden gevallen. Aan het einde van de middag was de waterdruk in Lunteren weer hersteld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden