Exalto Sport turnsters geplaatst voor districtsfinale

Foto: Exalto sport

Beekbergen – Zaterdag 25 januari mochten de turnsters uit de 3e divisie hun derde en laatste plaatsingswedstrijd turnen. De twee beste wedstrijden van de drie tellen mee voor plaatsing naar de districtsfinale. Vanuit deze finale gaan de meisjes ook de landelijke strijd aan.

In de tweede wedstrijdronde van de dag kwam Cynthia Koutsouradis in actie in de categorie Jeugd 2 supplement E. Mede dankzij een sterke vloer en balk oefening kreeg zij de gouden medaille omgehangen. Daarmee heeft zij zich geplaatst voor de Landelijke wedstrijden.

In de categorie Senior C turnde Celine Labrie geen perfecte wedstrijd. Maar de scores waren ruimschoots genoeg om de bronzen medaille te mogen ontvangen. Lara Steinbusch turnde deze wedstrijd ook erg goed. Met een mooie derde score op vloer (11,800pnt) eindigde zij op een 9e plaats. Marijne Vermeulen en Ilse van Haveren eindigden op een 14e en 15e plaats. Céline Labrie heeft zich met haar mooie prestaties als tweede weten te plaatsen voor de districtsfinale.

Esmee Koudijs (Jeugd 1 N4) is ook ruimschoots geplaatst voor de districtsfinale. Ze kwam afgelopen zaterdag niet in actie maar de resultaten van de eerste twee wedstrijden (2e en 1e) waren genoeg om als tweede door te stromen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden