Woningbouw op La Cour Cantina in Ede gestart

Foto: BPD

Op 29 november heeft wethouder De Pater van de gemeente Ede in het bijzijn van kopers en projectbetrokkenen de bouw van La Cour Cantina symbolisch gestart.

Rob Arends, ontwikkelingsmanager bij BPD: “La Cour Cantina is een zorgvuldig ontworpen project met een mix van woningtypes. De woningen zijn zeer in trek, we waren snel uitverkocht. We wensen alle kopers veel woonplezier op deze bijzondere plek.”

Wethouder Peter de Pater: “Opnieuw een mooi bouwproject, Ede blijft groeien als woonstad. Ik ben blij dat er straks tientallen nieuwe Edenaren op deze unieke plek op het Kazerneterrein wonen.”

Over La Cour Cantina
Aan de bosrand, waar de historische, monumentale kazernegebouwen het gebied karakter geven, komt La Cour Cantina. Rondom een sfeervol hof staan straks prachtige woningen. Hier ken je je buren, hier spelen kinderen veilig in een hofje. Hier is het puur genieten van totale ontspanning in een schitterende omgeving.

Over BPD
BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 350.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is marktleider in Nederland en Duitsland en onderdeel van Rabobank. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd-de.de.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden