Informatieavond school IBBO Barnsteen

Bak activiteit
Foto: P.Kaizer

De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs IBBO Barnsteen bestaat ruim 3 jaar. De school aan de Horalaan 3A in Ede, houdt een informatieavond op woensdag 11 december van 20 uur tot 21.30 uur.

Er is plek voor nieuwe kinderen. Ook nieuwe begeleiders, bestuursleden of andere ondersteuners zijn van harte welkom. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. De kleinschalige particuliere school is wederom erkend door de inspectie. Er komen veelal hoog-gevoelige kinderen.

IBBO Barnsteen is een school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar.  Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten van de school?

Kom naar de informatieavond op woensdag 11 december 2019, start om 20 u, Horalaan 3A in Ede.

Voor meer info of aanmelding mail naar [email protected]

Kijk ook bij  www.ibbo.eu  of  www.facebook.com/ibbobarnsteen  of  www.bewustede.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden