Topslagerij Ab van Leeuwen ster in innoveren tijdens Arnhem Rookworststad 2019

Foto: Slagerij van Leeuwen

Topslagerij Ab van Leeuwen is meerdere malen in de prijzen gevallen tijdens de 45e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2019: de ingezonden rookworsten en innovatieproducten zijn tijdens de vakwedstrijd bekroond met goud en goud met ster.

Arnhem Rookworststad is de grootste vakwedstrijd in rookworsten en innovatieve rookworstproducten in Nederland. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Een team van deskundige juryleden keurt de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het behalen van een dubbele onderscheiding in de productgroep Innovatie is dan ook een mooie erkenning van Topslagerij Ab van Leeuwen en een waardering voor het vakmanschap en de creativiteit van deze ambachtelijke specialist.

“Het ontwikkelen van nieuwe producten vind ik erg leuk om te doen. Bijvoorbeeld de rookworst speciaal: rookworst gevuld met boerenkool, piccalilly en gebakken uitjes is een prachtige variatie op de bekende frikandel speciaal. Het is een prachtige beloning dat de jury het product met goud heeft bekroond”, aldus Arie.

“Na een periode van productontwikkeling hebben we nu ook een fantastische wildrookworst aan ons wildassortiment toegevoegd. Deze rookworst heeft de maximale score behaald en is met goud met ster bekroond”.

Veel wildproducten komen uit eigen keuken en worstmakerij. “Het wildproduct is een grote passie voor ons. Omdat wij als topslagers zelf actief zijn in het veld kunnen wij de consument optimaal adviseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we hebben altijd een passend product of alternatief voor u”.

Ter introductie hebben we van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 november leuke aanbiedingen van de bovenvermelde producten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden