Albert Heijn Lunteren verhuist naar gloednieuw pand

Foto: AH Lunteren

Het team van Albert Heijn Lunteren kijkt uit naar de opening van de nieuwe winkel.

In nieuwe winkel nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten

Albert Heijn aan de Klomperweg in Lunteren sluit vrijdag 8 november om 21:00 uur de deuren. De winkel verhuist naar een gloednieuw pand op het Wilbrinkplein 3 en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn.

De feestelijke heropening vindt plaats op donderdag 14 november om 9:00 uur door wethouder Willemien Vreugdenhil. Vanaf dan kunnen klanten kennismaken met een hypermoderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten.

Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. “In feite keren we terug op onze oude plek, daar waar we tot 2015 zaten”, vertelt supermarktmanager Machiel Natzijl. “De nieuwe winkel komt in een prachtig pand dat met respect voor het dorpsgezicht van Lunteren is gebouwd.” Albert Heijn Lunteren wil de opening graag samen met klanten vieren. Het wordt een gezellig feestje.

Tot en met zaterdag 16 november zijn veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. Machiel Natzijl en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. “We zijn erg benieuwd naar de reacties van klanten.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden