Zwembad de Peppel wordt griezelslot

Foto: De Peppel

Het wordt weer gezellig spannend in Zwembad de Peppel op zaterdag 26 oktober bij het spookzwemmen.

SPOOOOOOOOKY!!! Zwem jij sneller dan een spook? Durf jij in het donker van de glijbaan? Ooit op een spookfoto gestaan? Op zaterdag 26 oktober is het weer griezelen geblazen in Zwembad de Peppel. Van 19.00 tot 22.00 is jeugd van 8 t/m 13 jaar van harte welkom om dit geweldige evenement te beleven. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.zwembadede.nl.

Bij binnenkomst worden de bezoekers verwelkomd door griezels en heksen. Spannende geluiden klinken door het zwembad. In het water ligt allerlei spelmateriaal en wie niet bang is in het donker kan van de glijbaan af. In de horeca kunnen de bezoekers even bijkomen met een hapje en een drankje. Er is muziek, er zijn speciale effecten en iedereen kan achter een fotobord als griezel op de foto.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via de website van het zwembad voor € 8,50. Op de dag zelf is het ook nog mogelijk om een kaartje te kopen. Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het spookzwemmen is er een speciale aanbieding.

Bij de toegangscontrole kan om legitimatie worden gevraagd. Neem deze dan ook mee.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Zwembad de Peppel via 0318-479735 of [email protected].

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden