Edese Joëlle Weening gehuldigd in Velp

Foto Theo jansen
Foto: Rheden.nieuws.nl

VELP – Woensdag 11 september verzamelde zo’n 25 docenten en studiegenoten in de aula van het Aeres MBO bij de huldiging van de Edese Joëlle Weening.

Een bericht van Rheden.nieuws.nl

Na een welkomstwoord van haar docent -studie begeleider gaf Joëlle een beschrijving bij de diavoorstelling het geen zij had meegemaakt bij Worldskills in Rusland.

“Het was waanzinnig gaaf, het ontvangst in het enorme station Kazan in Rusland, het grootste beroepen evenement van de wereld. Maar natuurlijk ook de spanning om in 38 uur de opdracht een etalage te maken, wat moet voldoen aan alle criteria van de opdrachtgever van een grote keten van de wereld”.

Hierna nam wethouder Marc Budel het woord hij prees haar grote doorzettingsvermogen de creatieve inzicht en toch de rust onder grote druk voor deze opdracht, haar slogan is niet voor niets: Lef – durf – en vertrouwen.

En dat heeft zij zeker waar gemaakt om uit de beste 15 kandidaten van de wereld toch zesde te worden. En de winnaar van Medallion for Excellence Kazan Russia Worldskills 45e competition.

“Ik geef je graag namens de gemeente Rheden een enveloppe met inhoud, die je zelf kunt besteden voor deze uitzonderlijke goede prestatie, hartelijk gefeliciteerd en wens je alle goeds toe in je verdere studie”.

Hierna kon men nog even verder praten onder een hapje en drankje.

Joëlle Weening van harte gefeliciteerd namens de redactie van Ede.nieuws.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden