SAM Multisport Kids en Junior weer van start

Foto: Sportservice Ede

Ede – SAM Multisport is een veelzijdig beweegprogramma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij SAM Multisport trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen zoals klimmen, rollen, springen, gooien, vangen, dansen, rennen en balanceren. Er is SAM Multisport Kids voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en het vervolgprogramma SAM Multisport Junior. Dit is voor kinderen vanaf 7 jaar. SAM Multisport Junior wordt aangeboden in samenwerking met 10 verschillende sportverenigingen. Een keertje uitproberen kan altijd.

Onderzoek laat zien dat veel kinderen na hun 12e stoppen met sporten. Omdat ze uitgekeken zijn op die ene sport. Erg jammer, want uit de cijfers blijkt ook: blijven ze als jongere wél sporten dan is de kans heel groot dat ze een leven lang kiezen voor bewegen en dus langer actief en vitaal zullen zijn!
Topatleten en sportexperts zijn het erover eens: laat kinderen tot tenminste 14 jaar zo veel mogelijk kennismaken met verschillende sporten. Multisporten biedt dus uitkomst voor al deze opgroeiende sportertjes.  Met de lessen van SAM Multisport leggen kinderen een basis voor een fit, positief en actief leven.

Sportservice Ede biedt wekelijks SAM Multisport aan. SAM Multisport Kids is elke woensdag van 16.00 tot 17.00 uur in de gymzaal aan de Wulplaan en op vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur in de Van der Knaaphal. Daar wordt ook elke vrijdag SAM Multisport Junior gehouden van 16.30 tot 18.00 uur.

Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met Sebastiaan Kuijper van Sportservice Ede: 06 – 46 25 71 26 of kijk op https://www.sportservice-ede.nl/kinderen/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden