Negen bedrijven genomineerde bedrijven voor Business Event Ede 2019

De negen genomineerde ondernemers voor het Business Event Ede 2019
Foto: Chiel-Eijt

De bedrijven die genomineerd zijn voor de drie awards van het Business Event Ede 2019 zijn bekend. Bij de jonge ondernemers zijn dat, Henk van Keulen Catering, Stomerij Green Cleaning van Jannette de Rooi en Uitvaartzorg Troostrijk van Sabine Karssen-Oostenrijk.

Bij de MKB bedrijven zijn Case Communicatie van Helen van den Oever, Codian Robotics van Ariane Buining en Vuur & Rook van Martijn Schimmel genomineerd.

Bij groot zakelijk zijn dat Bos Dynamics, Lobbes Speelgoed en PartsPoint De uitreiking vindt plaats op maandag 14 oktober in De ReeHorst tijdens een exclusief awardgala.

De negen ondernemers mochten dinsdag in het kantoor van Rabobank Vallei en Rijn de presentatie van hun bedrijf pitchen. Voorzien van een gloednieuwe bedrijfsfilm stonden de genomineerden op het podium om de jury ervan te overtuigen dat zij de beste onderneming/ondernemer zijn binnen hun categorie.

PUBLIEKSPRIJS Naast de drie genoemde prijzen wordt tijdens het Business Event Ede ook de Rabo Publieksprijs uitgereikt. Hiervoor is inmiddels een publiekscampagne gestart. Iedere genomineerde moet voor 14 oktober proberen zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Stemmen kan via businesseventede.nl/stemmen.

Bijzonder is zeker te noemen het consept van Uitvaartzorg Troostrijk van Sabine Karssen-Oostenrijk.

Home

 

Het Business Event Ede wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Speciaal voor het jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van. Kaarten voor het evenement (30 euro per stuk) zijn te koop via businesseventede.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden