Truckrun ’s Heerenloo de Hartenberg Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 14 september is weer de jaarlijkse truckrun van ’s Heerenloo in Ede. Een evenement waar de bewoners van de Hartenberg al weken naar uitkijken.

Het is ook een bonte stoet van trucks met chauffeurs die deze dag vrijwillig achter het stuur kruipen om de bewoners te plezieren.

Er zijn 3 konvooien van ongeveer 100 trucks per konvooi. Tussen de konvooien is ongeveer een kwartier speling. Het vertrek vanaf de Hartenberg zal rond 10.30 uur zijn.

De route is vanaf de Hartenberg richting Ede centrum, Molenstraat, Slotlaan, Kastelenlaan, Einsteinstraat, Lorentzstraat, Frankeneng, Galvanistraat, Schutterweg, Kade, Rijksweg naar Ederveen, Hoofdweg , Bruinehorstweg, Kruisbeekweg, Postweg naar Lunteren, Dorpsstraat, Meulunterseweg, Hoge Valkseweg, Lage Valkseweg richting Wekerom, Edeseweg richting Harskamp, Otterloseweg richting Otterlo, Apeldoornseweg weer terug naar de Hartenberg.

De konvooien worden vooraf gegaan door een politiemotor en begeleid door motards van het Motor Begeleiding Team van de MAC Veenendaal.

Het geheel kan enige hinder veroorzaken voor het verkeer maar ……. het geeft veel blijde gezichten bij de bewoners van de Hartenberg.

Staat u ook langs de kant van de weg te zwaaien?

De organisatie van deze dag is zoals gewoonlijk weer in handen van Annemieke Meurs die, bijna het hele jaar rond, bezig is om deze dag weer voor elkaar te krijgen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden