Alweer een geslaagde training voor deelnemers Project Kansrijk

Foto: Malkander

Op vrijdagavond 28 juni werd alweer de derde succesvolle training verzorgd voor deelnemers van Project Kansrijk.

Op de foto: Marjolein van Avance Coaching, Arie en Vincent van Malkander en deelnemers van Project Kansrijk

Project Kansrijk is een initiatief van Malkander, waarin zij samenwerkt met verschillende organisaties uit Ede, om deelnemers de kans te geven om via het opdoen van werkervaring en het volgen van trainingen hun startkwalificaties te vergroten.

Waar de vorige twee trainingen; de CV-training en de Sollicitatietraining, voornamelijk ingingen op het sollicitatieproces, ging de training van afgelopen vrijdag over het proces van de deelnemer zelf.

Tijdens de training, die “Wie ben ik, Wat wil ik, Wat kan ik” genaamd is, gingen de deelnemers onder andere aan de slag met de onderwerpen communicatie, persoonlijke ruimte, de toekomstcollage en het kerndwadrant.

De deelnemers deden erg goed mee en gaven naderhand aan meer over zichzelf te weten te zijn gekomen tijdens de training.

De training kon plaatsvinden omdat Marjolein van der Wildt-Romeijn van Avance Coaching bereid was om de training aan de deelnemers te geven en omdat Publieksboerderij De Proosdij bereid was om een trainingsruimte beschikbaar te stellen.

De deelnemers van Project Kansrijk bedanken jullie beideĀ  hartelijk voor dit mooie gebaar!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden