Friends on Ice sluit succesvol af met groots Smeltfeest

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 19 januari 2019 wordt de ijsbaan in het centrum van Ede feestelijk afgesloten met een geweldig, en gratis toegankelijk, Smeltfeest. Vanaf 8 december jl.  hebben al velen genoten van de gezellige  ijsbaan op het Raadhuisplein. Het bestuur van Friends on Ice kan daarom nu al  terugkijken op een zeer succesvol seizoen 2018-2019, terwijl de ijsbaan nog tot en met 19 januari open is.

 IJspret

Iedere dag was het druk op de ijsbaan. Er werd met plezier vrij geschaatst door kinderen, ouders, vrienden en familie. Maar ook vele scholen bezochten de ijsbaan en diverse teams streden tijdens de Curling competitie. Voor deze Edese ijspret bedankt Stichting Friends on Ice de gemeente Ede, de sponsors en alle vrijwilligers.

Smeltfeest zaterdag 19 januari

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten op zaterdag 19 januari met een groots en gezellig Smeltfeest van 20.00 – 24.00 uur. Het Smeltfeest vindt plaats op de ijsbaan en in de bar van De Scheve Schaats en De Friese Doorloper. Je kunt dus nog schaatsen en tegelijk genieten van diverse artiesten.

Gratis entree

Om 20.00 uur start zanger, DJ & entertainer Mark Verriet en verder treden ook Lesley Williams en Jacques Herb op. Het belooft een enorme gezellige slotavond te worden voor jong en oud. Voor het Smeltfeest wordt geen entree gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage van € 5,00 wordt zeer op prijs gesteld.

Meer informatie over het Smeltfeest, maar bijvoorbeeld ook de openingstijden tot en met 19 januari  kun je vinden op: friendsonice.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden