Drukke nieuwjaarsnacht in Ziekenhuis Gelderse Vallei

Foto: Ede.nieuws.nl

Fotobijschrift: Mevrouw Simonis en de heer Westereng (Ede) met hun zoon Loki in een kraamsuite van Ziekenhuis Gelderse Vallei   

De nieuwjaarsnacht op de spoedeisende hulp (SEH) in Ziekenhuis Gelderse Vallei was erg druk. De spoedeisende hulpartsen zorgden de hele nacht voor patiënten die met spoed zorg nodig hadden. Onder meer 4 slachtoffers met letsel door vuurwerk werden behandeld. Ook werden patiënten met letsel door uitgaansgeweld behandeld. Daarnaast werden 2 personen met te veel alcohol en/of gebruik van middelen opgenomen. Drie ouderen braken thuis hun heup en werden ook via de spoedeisende hulp opgenomen. 

Eerste baby

De eerste baby van 2019 in Ziekenhuis Gelderse Vallei werd om 00.55 uur geboren. Het is een jongetje met de naam Loki. Loki maakte samen met zijn ouders een goede start. Na twee uurtjes mocht hij al met hen mee naar huis, in Ede. Zijn ouders omschrijven deze nacht als de meest bijzondere oud en nieuw met een zeer spectaculaire start!

 Vuurwerkslachtoffers

Op de spoedeisende hulp (SEH) zijn in totaal 4 vuurwerkslachtoffers binnengebracht, waarvan ook een gewonde door carbid schieten.

'

Reacties

article
21713
Fotobijschrift: Mevrouw Simonis en de heer Westereng (Ede) met hun zoon Loki in een kraamsuite
https://ede.nieuws.nl/nieuws/21713/drukke-nieuwjaarsnacht-in-ziekenhuis-gelderse-vallei/
2019-01-01T10:08:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/98/2019/01/01100808/eerste-baby-Ziekenhuis-Gelderse-Vallei-2019-1.jpg
eerste baby Ede, slachtoffers vuurwerk., zgv
Nieuws, Zorg