Ervaar Aeres MBO en Enter the Greenbox!

Foto: Aeres

Een mysterieuze groene box, dát is de nieuwe beursstand voor Aeres MBO. Aeres heeft mbo-locaties in Barneveld, Almere, Dronten, Ede, Emmeloord, Nijkerk en in Velp. Tijdens de Studie Experience in Zaandam beleefde de box zijn primeur. Hij is nogal opvallend in zijn groene felle kleur met een grote pijl erboven, je ziet hem al van ver!

Enter the GreenBox! nodigt jongeren uit in de groene box te komen. In de stand draait een kort filmpje over de opleidingen van Aeres MBO en jongeren kunnen een leuke online quiz spelen. Het uiteindelijke doel van de stand is de belangstellenden persoonlijk uit te nodigen voor de Open dagen van de locaties. 

Aeres MBO Velp
Wil jij professional worden in jouw toekomstige vakgebied? Aeres MBO Velp biedt opleidingen aan zodat je werk kan maken van je groene en creatieve skills. De opleidingen zijn eigentijds en bereiden je goed voor op de duurzame maatschappij. Kom jij ook 15 november op de eerste Velpse informatieavond voor mbo? Tussen 17.00 en 20.00 uur staan docenten en studenten klaar in de school om je vragen te beantwoorden.

Ervaar Aeres MBO
Ben je zoekende naar een mbo-studie en wil je The GreenBox met eigen ogen bewonderen? Dat kan op 7 en 8 november tijdens de Onderwijsbeurs Noordoost in Zwolle daarnaast staan we ook op studiekeuzebeurzen in Breda, Utrecht, Almere en Rotterdam. Kom bij Aeres MBO langs tijdens één van deze beurzen. We zijn makkelijk te vinden, check de groene pijl! Voor meer informatie: www.-aeresmbo-velp.nl .

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden