Speel samen de Bijbelquiz in Ede

Foto:

Op donderdagavond 1 november aanstaande wordt in Ede de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. Dit jaar wordt deze georganiseerd door een interkerkelijk team. Presentator is Stef Looijen.

De NBG-Bijbelquiz staat garant voor een gezellige avond

‘Spannend en ontspannen tegelijk’, zegt samensteller Frans van Houwelingen van het NBG.
Spannend, omdat het een wedstrijd is, maar ook ontspannend, want de quiz bevat veel humor en interessante weetjes.’Of je nu een doorgewinterde bijbellezer bent, of iemand met met niet zo veel bijbelkennis, de vragen zijn zo gemaakt dat iedereen plezier en uitdaging kan beleven aan de quiz’ aldus Frans.

Doe mee
Iedereen kan meedoen aan de quiz, individueel of als team. Vorig jaar deden er teams mee uit de baptistengemeente, evangelische gemeente,bijbelstudiekringen van o.a. de hervormde gemeente De Ark, maar ook een groep leerkrachten van de geref. basisschool Triangel. De reakties waren zo positief dat er besloten is om weer een nieuwe quiz te organiseren. Het zou mooi zijn als er dit jaar nog meer teams vertegenwoordigd zijn.

Jong- en ouder, iedereen is welkom op 1 november in Gebouw De Wissel, Bettekamp 99, Ede .
De avond begint om 20.00 uur (Inloop vanaf 19.30 uur) en zal uiterlijk 22.00 uur afgelopen zijn. Per team wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd. Aanmelding is mogelijk als groep of individueel, maar je kunt uiteraard ook als toeschouwer komen.

Tijdens de quizavond maak je en passant kennis met het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap en kun je dat werk eventueel steunen met een gift of lidmaatschap.

Aanmelden kan als team tot maximaal 5 personen of individueel. Eventueel kunnen teams ter plekke worden gevormd. Aanmelden kan tot 20 oktober a.s. Per email via [email protected] of telefonisch via Stef Looijen, 0642396331

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden