Voordelig reizen op de Valleilijn in de zomer

Foto: Ede.nieuws.nl

De Valleilijn zomerdagkaart geeft het recht om voor slechts € 5,- een hele dag onbeperkt te reizen op de Valleilijn (treindienst Amersfoort – Ede-Wageningen). Kinderen van 4 t/m 11 jaar die samen reizen met een volwassene van minimaal 18 jaar oud kunnen met de Valleilijn Railrunner een hele dag reizen voor slechts € 1,-. Deze voordelige kaarten zijn uitsluitend geldig op de Valleilijntrein tussen Amersfoort en Ede-Wageningen, niet op andere treintrajecten in Nederland en ook niet op de bus. De kaarten zijn alleen verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl.

Feest op 14 juli

Om de start van deze voordelige kaarten extra luister bij te zetten is het 14 juli tussen 12.00 en 16.00 uur feest op de Valleilijn met optredens in de treinen.

Wie treden er op?

Rappe Harry is niets te gek en hij probeert dan ook van alles aan de man te brengen, van horloges en kettingen tot oorbellen. Maar is het wel echt of is hij een patser?
Sylvie maakt een Selvie, met Sylvie die denkt dat ze helemaal up to date is met de techniek. Maar een ouderwetse camera met plakband op een selfiestick is toch iets anders! Ga met Sylvie op de foto en een lach is gegarandeerd.
Of ontmoet de Ballonnenclown en ga naar huis met een leuke ballonverrassing!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden