Heiderun 2018

Foto: Facebook Heiderun

Altijd al gedroomd van hardlopen over de Edese Heide? Op 1 september 2018 wordt hét hardloopevenement in Ede georganiseerd: de Heiderun!

Op deze dag verandert de Edese Heide in een runnersspektakel voor jong en oud. Starten en finishen vindt plaats op het authentieke terrein van de kazernes die Ede rijk is. De prachtige route voert je langs een stuk natuur waarvan je niet wist dat het bestond. De route is voor 95% onverhard en mede dankzij de hoogteverschillen is het een uitdagend parcours.

Bekijk hier een impressie van de Heiderun!

 

SCHRIJF JE HIER IN!

Stichting Manage zonder Drempels is hét goede doel van 2018. Dit betekent dat de prijs die jij voor jouw ticket(s) betaalt, volledig naar deze Stichting gaat. Waarom Manage zonder Drempels jouw geld waard is, lees je hier.

Wat is Stichting Manage zonder Drempels?
De activiteiten van de Stichting Manege zonder Drempels bestaan voornamelijk uit huifbedrijden voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen en het aanbieden van appartementen voor vakanties voor hen met hun ouders en/of begeleiders. Mens en dier staan hierbij centraal. Ontspannen paarden zorgen voor ontspanning van de mens. Geld mag daarbij geen drempel zijn. Stapvoets op weg naar een wereld zonder drempels.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden