Studiekring Ede bestaat 10 jaar! Gratis meeloopmiddag

Foto: Ede.nieuws.nl

Al tien jaar lokale ervaring in huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. De Studiekringvestiging in Ede viert deze maand April haar tienjarig bestaan. Tien jaar waarin we vele leerlingen een extra steuntje in de rug hebben kunnen geven en waardoor hun schoolprestaties verbeterden.

De kwaliteit van Studiekring bewijst zich in de praktijk al bijna twintig jaar en op inmiddels meer dan 100 vestigingen in Nederland. Studiekring onderscheidt zich o.a. door een uitgekiende planner app, wekelijkse digitale updates voor alle betrokken partijen, persoonlijk contact, focus op plan- en leervaardigheid, en dat alles met uiteindelijk doel een zelfstandige leerling met vertrouwen in eigen kunnen. Doordat wij de leerling altijd centraal te stellen, sluiten we optimaal aan bij zijn of haar specifieke behoeftes. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan snel op www.studiekring.nl .

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens geheel gratis en vrijblijvend de sfeer proeven van een middag huiswerkbegeleiding. Meld je direct aan voor een meeloopmiddag op onze vestiging aan de Maanderweg 52a, dinsdag-vrijdag 15:00-18:00 ([email protected]). De deur staat open !

Daniel Goedbloed

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden