Opkikkeren voor mantelzorgers nu in 2 losse series

Foto: Ede.nieuws.nl

De 6-delige workshopserie ‘Ik ben er ook nog! De opkikker voor mantelzorgers’ wordt vanaf nu in twee losse series van drie bijeenkomsten aangeboden. De series gaan over: Pluk je geluk, balans opmaken, je focus verleggen, communicatiestijlen en opkikkeren.

Andere aanpak: “Ondanks het succes van vorig jaar, waarin de deelnemers om meer bijeenkomsten vroegen, blijkt het vrij plannen van zes dagdelen in de praktijk bijna niet haalbaar te zijn voor de meeste mantelzorgers”, vertelt Jan Jong van Malkander. “De behoefte is er wel, maar de praktijk werkt niet altijd mee. Vandaar het besluit om nu twee losse series van drie bijeenkomsten aan te bieden. We willen dat zoveel mogelijk mantelzorgers door compassie en humor in de series met meer rust en plezier in het leven komen te staan.”

Data en locatie:

Tijd: 14.00 – 16.30 uur (beide series) Serie 1: 11, 18, en 25 april; Thema’s: Pluk je geluk. Delen = helen. (Over)leefkracht van humor. Kijken vanuit een ander perspectief. Vraagverlegenheid.

Serie 2: 9, 16, 23 mei. Thema’s: Verdieping van elementen uit serie 1. De kleine dingen zien. Communicatie met Anna en Nivea. Tussen wensen en willen. Ik ook: zacht afkaderen. Even niks; hoe doe je dat?

Waar: De Kolk, Schaapsweg 7A, 6713 BA Ede Kosten: € 25 per serie (€45 voor 6 workshops); kan vergoed worden door de zorgverzekeraar Aanmelden: voor 6 april via Malkander, 0318 20 80 80, [email protected], www.malkander-ede.nl.

Bericht Malkander

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden