Een Weddingplanner voor ieder budget!

https://www.youtube.com/watch?v=ke4m3rC79ds

Ja u leest het goed. Voor elk budget is het mogelijk de mooiste dag van je leven, jullie trouwdag, tot een onvergetelijk feest te maken. Vandaag ben ik in gesprek met Jeanette van Wijk, een hele enthousiaste dame en ze vertelt over haar ervaring als weddingplanner.

Haar ervaringen op het gebied van bruiloften plannen en organiseren zorgen voor veel mogelijkheden voor alle aanstaande bruidsparen. Het fenomeen om je trouwdag te laten plannen door een weddingplanner is overgewaaid vanuit Amerika. Daar is het een heel gewoon dat je je bruiloft laat plannen door een weddingplanner op een door het bruidspaar uitgezochte locatie. De weddingplanner is nu ruim 10 jaar ook in ons land bekend.

Aanstaande bruidsparen huren juist in deze tijd de hulp van een weddingplanner in. Elk bruidspaar heeft een lijst met wensen en eisen maar door drukke carrières en een rijk sociaal leven is het een behoorlijke uitdaging om gemiddeld zo’n 300 uur te besteden aan de planning en organisatie van hun mooiste dag.

Door tijdig samen met het bruidspaar te sparren over de mogelijkheden, is de kans op het slagen van een mooie bruiloft groot. Wel is het zaak om ruim voor de geplande datum afspraken te maken. De mogelijkheid dat alle wensen in vervulling gaan zijn dan vele malen groter. Is er al een datum gepland en komt die steeds dichterbij en is nog niet alles geregeld? Schakel dan professionele hulp in van een Weddingplanner. Want er kan zoveel méér dan je denkt, zeker met de juiste hulp!

Vaak wordt er een familielid als ceremoniemeester gekozen. Een erebaantje maar deze is zeker niet zonder stress. Om het bruidspaar en ook alle familieleden een ontspannen dag te bezorgen is de keuze voor een weddingplanner, ook wel professionele ceremoniemeester genoemd, aan te raden. Op de website van True Love Wedding- & Eventplanning staan verschillende lovende recensies van inmiddels getrouwde bruidsparen.

Trouwplannen en wil je meer weten over wat een weddingplanner voor jullie kan betekenen?

Kom dan Zaterdag 25 november a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur inspiratie op doen bij het; True Love Wedding Event in Kasteel Hoekelum, Edeseweg 124 te Bennekom        

Met o.a. om 13.00 uur een real-life ceremonie, de mogelijkheid om je eigen trouwwebsite te maken en als klap op de vuurpijl taart proeven met een glaasje bubbels.

Meer informatie is te vinden op mijn website of via de banner op ede.nieuws.nl eindigt Jeanette haar verhaal. Voor de eerste 50 bruidsparen staat een goodiebag klaar!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden