Geef de vrouwen in het blijf van mijn lijfhuis een fijne kerst!

Foto: Ede.nieuws.nl

Het opvanghuis Moviera staat in gemeente Renkum, ze vangen 30 vrouwen op die te maken hebben met huiselijk geweld. Voor deze vrouwen willen wij een kerstpakket samenstellen.

Alles wordt vanuit een liefdevol hart en met medeleven georganiseerd en gegeven in de hoop dat de vrouwen weer eens wat blijdschap mogen ervaren. Wij geloven dat de liefde die wij voor hen voelen en ons drijft dit te doen komt van God, onze Hemelse Vader en willen vrouwen graag laten weten dat Hij van hen houdt en dat zij het waard zijn!

“Nadat ik zelf heb ervaren hoe het is in een Blijf-van-mijn-lijfhuis wil ik iets doen voor de vrouwen die er nu zitten. Ik had net als de meeste andere vrouwen en meisjes in het huis weinig te besteden en voelde mij vaak eenzaam. De meeste vrouwen hebben veel persoonlijke spullen achter moeten laten en vaak is het nog onduidelijk of ze die ooit terug zullen krijgen. Omdat ze al zo weinig te besteden hebben kunnen de vrouwen zichzelf ook geen nieuwe spullen veroorloven”.

Mooier Leven is er voor alle vrouwen in de Blijf-van-mijn-lijfhuizen.
Wij willen de vrouwen iets extra’s aanbieden dat zij zichzelf niet kunnen veroorloven, in het bijzonder tijdens de feestdagen.
Wij willen de vrouwen o.a. een moment van ontspanning bieden en blij maken door het uitdelen van cadeaus.
Op dit moment richten wij ons op de gemeente Renkum, maar hopen dit in de toekomst te kunnen uitbreiden.

kijk voor meer informatie opĀ www.stichtingmooierleven.nl

 

Mooier Leven maakt onderdeel uit van Stichting Tabernacle Ministries te Ede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden