Kerstkransen maken woensdag 11 en 18 december in Natuurcentrum Veluwe

Foto: Natuurcentrum Veluwe

Het gebruik van kerstkransen is een traditie van honderden jaren. Vroeger dacht men dat door het ophangen van een krans aan de deur of een muur van het huis, de bewoners beschermd zouden worden tegen boze geesten. Tegenwoordig dienen de kerstkransen als versiering van de huizen in de donkere decembermaand.

Kerstkransen kun je tegenwoordig kant en klaar kopen. Dat is het gemakkelijkst. Maar wat is leuker dan zelf kerstkransen te maken? Een eigen sfeer creëren binnen en buiten. Het lijkt moeilijk, maar dat valt reuze mee. Zeker als je een kerstkrans maakt onder deskundige leiding. Van allerlei kerstmateriaal maken we de mooiste kransen, natuurlijk is er ook veel vers groen.

Stichting Natuurcentrum Veluwe biedt, in samenwerking met Berbar’s Winkeltje, deelnemers de mogelijkheid om zelf een krans te maken van natuurlijke materialen op woensdag 11 en 18 december

De workshop start om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelnemers worden verzocht een kwartier voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn.

De kosten van de workshop ‘Kerstkransen maken’, inclusief benodigde materialen, bedragen € 14,50 per persoon.

De workshop wordt georganiseerd bij het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede).

Voor deelname aan deze workshop is reserveren noodzakelijk.

Dit kan via de website www.natuurcentrumveluwe.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden