Eieren zoeken met de huifkar

Foto: Ede.nieuws.nl

Op tweede paasdag kunt u samen met uw (klein)kinderen met de huifkar op zoek naar eieren die de paashaas in de omgeving van Natuurcentrum Veluwe heeft verstopt. Na afloop van de tocht kunnen de gevonden eieren in het natuurcentrum beschilderd worden.

De deelnemers rijden in een huifkar over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren zijn verstopt. Samen met de paashaas ga je daar naar eieren zoeken. Na afloop van de zoektocht ga je weer met de huifkar terug naar het Natuurcentrum, waar de gevonden eieren kunnen worden beschilderd.

Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert dit evenement, in samenwerking met huifkarcentrum Wouter Hazeleger en Berbar’s Winkeltje, op maandag 22 april (tweede paasdag).

Vanaf 10.00 uur vertrekken ieder half uur huifkarren naar de plek waar de eieren verstopt zijn. De laatste rit vertrekt om 14.00 uur. De tocht duurt ongeveer 2 uur. Deelnemers worden verzocht een kwartier voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede).

De kosten van dit evenement, inclusief een consumptie en een plak cake, zijn € 9 ,00 per persoon.

Voor deelname aan deze excursie is reserveren noodzakelijk.

Tijdig reserveren wordt aangeraden, want de tochten waren de afgelopen jaren snel volgeboekt.

Dit kan via de website www.natuurcentrumveluwe.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden