Nieuwjaarswandeling Bennekomse Bos en Heitje

Foto: Ede.nieuws.nl

Op dinsdag 1 januari 2019 vindt de traditionele Nieuwjaarswandeling weer plaats, georganiseerd door IVN-Ede.

Na alle gezelligheid binnenshuis tijdens de afgelopen feestdagen is het goed om weer eens een frisse neus te halen tijdens een ontspannen wandeling; na het kerstdiner en de oliebollen kunt u eindelijk weer eens de benen strekken.

De twee gidsen die deze wandeling begeleiden, willen liefst niet steeds zelf aan het woord zijn. Het wordt op prijs gesteld wanneer de deelnemers zelf mede invulling geven aan de wandeling. Juist bij de Nieuwjaarswandeling is het een goede gewoonte dat iedereen die iets moois ziet en daar misschien ook nog iets leuks over kan vertellen, dit met de groep deelt. Dat kan variëren van een interessante biologische bespiegeling tot een persoonlijke ervaring van een klein stukje natuurbeleving.

Natuurlijk maakt een bezoek aan het Bennekomse Heitje (met de zeer oude Jeneverbesstruiken) deel uit van de boswandeling, die circa twee uur zal duren. Na afloop van de wandeling wordt iedereen bij het Koepeltje door IVN-Ede getrakteerd op een beker lekker warme chocolademelk.

De wandeling begint om 14.00 uur bij de slagboom aan het eind van de Hullenberglaan in Bennekom (coördinaten: N51º59.483’; E05º41.200’).

Deelname is gratis en opgave vooraf is niet nodig. Voor meer informatie kunt u desgewenst contact opnemen met de gidsen: Hans Westendorp (0318-418465) en Jeltje Zeelenberg (0318-413486).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden